Klantenservice:

Tel.: +31 (0)10 265 11 68

ma t/m vrij 08:30 - 17:30 uur

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Tailor made stropdassen

STROPDASSEN OP MAAT


U wilt dus graag een stropdas volledig op maat hebben? De das bijvoorbeeld in de kleuren van uw huisstijl, eventueel met logo op de tegenvoering, de voorkant, als patroon of een label op maat.
Zoals hierboven al kort aangegeven bestaan er vele mogelijkheden tot het maken van een das op maat. Hier onder staat in het kort uitgeschreven wat iedere methode en/of materiaal precies inhoud.

MATERIALEN

 

Zijde en polyester zijn de 2 stofsoorten waar wij bij het produceren van dassen doorgaans mee werken. Bij veel klanten gaat de voorkeur uit naar een zijde das, zijde heeft in het algemeen een luxere en rijkere uitstraling dan polyester. Polyester heeft het voordeel dat het gemakkelijk te reinigen is en goedkoper is. Het nadeel echter is dat de duurzaamheid daar wel onder te lijden heeft. 

Zijde stropdas op maat Polyester stropdas op maat

LOGO OP TEGENVOERING

 

Aan de achterzijde van een stropdas is in de punt aan de onderzijde de voering te zien. Deze voering kan worden voorzien eventueel een logo of tekst. De tegenvoering is normaal gesproken van dezelfde stof als de das. Dit kan eventueel ook van een andere stof naar keuze zijn.

Logo op tegenvoering

LABEL OP MAAT

 

Het label aan de achterzijde van de das, dit bevindt zich onder de passantino (dit is het lusje waar het achterbeen van de das doorheen gaat) is ook te voorzien van eventueel uw logo of tekst. Dit is ook mogelijk om bij 1 van onze standaard dassen te doen. Heel mooi voor een das als relatiegeschenk.

Label op maat

CLIPDASSEN

 

Ook voor clipdassen kunt u bij ons terecht. Deze stropdassen worden ook wel gezien als beveilingsdassen. Deze worden onder meer gedragen door conducteurs, beveiling en andere beroepsbeoeffenaars. Dit doordat als er aan de das wordt getrokken zal deze gewoon los schieten dus loopt de drager geen verstikkingsgevaar in gevaarlijke situaties. De clipdas wordt aan het overhemd vast 'geclipt' in plaats van geknoopt.
Clipdas

VERPAKKING

Onze stropdassen op maat worden standaard zonder verpakking geleverd. U heeft natuurlijk nog wel de keuze om dit in een luxe verpakking te laten maken. Deze kan eventueel ook voorzien worden van uw logo of met dezelfde stof van de stropdas worden gekleed.

Stropdassen blikStropdassen doosje

Voor vragen, opmerkingen of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen. Stuur ons dan een mail naar info@dedassenwinkel.nl. Of neem telefonisch contact op via +31 (0)10 265 11 68. Wij zien graag uw aanvraag tegemoet !

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.